Informatie over STAP-budget                 

Als Cedeo-erkend opleidingsinstituut komen alle opleidingen van Rendement in aanmerking voor de STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar. Aanmelding is zeer eenvoudig. Voor congressen kan geen STAP-budget meer worden aangevraagd. 

  • Stap 1: Door het invullen van het inschrijfformulier op deze pagina, reserveert u alvast een plek bij deze opleiding. Wij sturen u vervolgens enkele dagen voor de aanvraagdatum het STAP-aanmeldingsbewijs dat u nodig heeft voor de aanvraag van het STAP-budget. In verband met de administratieve verwerking nemen wij voor de ronde van 3 juli alleen aanmeldingen in behandeling, die uiterlijk op 29 juni voor 16.00 uur binnen zijn. 
  • Stap 2: Vraag op de aanvraagdatum vanaf 10:00 uur uw STAP-budget aan bij UWV. U heeft hiervoor uw DigiD en het STAP-aanmeldingsbewijs dat u van ons heeft ontvangen nodig.
  • Stap 3: Als de aanvraag is goedgekeurd door UWV, ontvangen zowel u als wij een bevestiging. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training, laten wij u definitief weten of deze doorgaat.

Als het STAP-budget niet wordt toegekend, kunt u de opleiding kosteloos bij ons annuleren of de opleiding zelf betalen of dit door uw werkgever laten doen. Als het STAP-budget wel is toegekend, gelden voor annuleringen onze algemene voorwaarden.

Let er bij de aanvraag wel op dat de startdatum van de opleiding valt in de periode die bij het betreffende tijdvak hoort. 

STAP-tijdvakken 2023

Eerst mogelijke
startdatum = 4 weken
na aanvraag

Uiterste startdatum =
3 maanden na einde
tijdvak

2 januari tot en met 28 februari
(Let op: dit tijdvak is vervallen.)

 

 

17 maart tot en met 30 april

28 maart

30 juli

1 mei tot en met 2 juli

29 mei

30 september

3 juli tot en met 3 september

31 juli

30 november

4 september tot en met 31 oktober

2 oktober

31 januari

1 november tot en met 31 december

29 november

31 maart

Voor extra informatie over het STAP-budget en de voorwaarden, kunt u de website van het UWV raadplegen. Hier vindt u ook een overzicht van de veelgestelde vragen.

Komt u er niet uit of heeft u nog een vraag? Bel dan gerust met onze klantenservice via (010) 224 80 05 op werkdagen van 9:00 – 17:00. Ook voor studieadvies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.