Incompany-trainingen                                                   

Bijblijven in uw vakgebied is essentieel, want de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het volgen van cursussen is een goede manier om uw kennis en vaardigheden op peil te houden of te vergroten. Rendement biedt een grote verscheidenheid aan trainingen aan. U kunt zich hier natuurlijk individueel voor opgeven via open inschrijving. Maar als u collega’s heeft die dezelfde training willen volgen, kunt u ook kiezen voor een incompany-training bij u op de zaak of op een andere - door u gekozen - locatie.

Niet alleen is een incompany-training per persoon voordeliger dan wanneer u met een aantal collega’s inschrijft voor een standaardtraining, u krijgt ook nog een stukje maatwerk. U kunt dus zelf allerlei situaties uit de praktijk aandragen. Deze situaties worden tijdens de training uitgebreid behandeld. Hierdoor heeft u een optimaal rendement. Bovendien kunnen meerdere trainingen met elkaar gecombineerd worden en kunt u zelf aangeven of de training een dag, een halve dag of meerdere dagen moet duren.

4 voordelen van een incompany

  1.  U kiest zelf de vorm (klassikaal of online) en de locatie. Een incompany-training kan verzorgd worden bij u op kantoor of op een locatie naar keuze. Ook is het mogelijk om de training online te verzorgen. 
  2.  Het kost u minder tijd en geld. Omdat u zelf voor de locatie zorgt, betaalt u een lager cursustarief. Daarnaast bespaart u flink op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.
  3.  Een incompany-training kan helemaal afgestemd worden op de situatie in úw organisatie.
  4.  Het is goed voor de teamspirit. Bovendien zorgt de onderlinge interactie over het geleerde voor een betere opname van de stof en toepassing in de praktijk.

Klassikaal of online

Een incompany-training van Rendement kan zowel klassikaal als online verzorgd worden. Deelnemers kunnen vanaf hun thuiswerkplek de training volgen en via de chatfunctie vragen stellen, die door de trainer beantwoord worden. Geef bij uw aanvraag door waar uw voorkeur naar uitgaat.

Video

 

Kies uit het aanbod

Kies uit bijna 100 praktijkgerichte trainingen, variërend van fiscale en financiële trainingen tot personeels- en salarisopleidingen en van arbo- en OR-trainingen tot marketing- en pc-trainingen.

Offerte aanvragen

De prijs is afhankelijk van de duur en het programma van de training. 

Op basis van de gegevens die wij van u ontvangen, brengen wij binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte uit. Bovendien selecteren wij een geschikte docent. Deze ervaren docent heeft een voorgesprek met u om naar uw leerdoelen te informeren. Op basis hiervan stelt de docent een programma samen dat geheel op de wensen van de deelnemers en uw organisatie is afgestemd. Als u akkoord gaat met het programma en het bedrag van de offerte, wordt de scholing in overleg ingepland. Uiteraard wordt de training gegeven door dezelfde docent die ook het voorgesprek heeft gevoerd. Daarnaast verzorgen wij het cursusmateriaal en krijgen alle cursisten een certificaat van deelname.