Rendement Congressen & Opleidingen

Rendement Congressen & Opleidingen is een onderdeel van Rendement Uitgeverij.

Geen enkele professional is alwetend. Maar een fout kan vervelende gevolgen hebben. Passend advies via actuele en praktische vakinformatie is daarom goud waard. Rendement Uitgeverij voorziet in die behoefte met betrouwbare en praktijkgerichte producten en diensten.  

Assortiment
Rendement Uitgeverij biedt een multimediaal portfolio aan: adviserende vakbladen, complete themadossiers, digitale naslagwerken, informatieve opleidingen en congressen, actuele e-nieuwsbrieven en Rendement.nl.

Bekijk het productportfolio van Rendement Uitgeverij.
Bekijk alle congressen en opleidingen van Rendement.

Tienduizenden professionals
Al meer dan 15 jaar informeert Rendement Uitgeverij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. De vakbladen van Rendement worden gemaakt door een deskundige redactie en behoren tot de meest gelezen magazines in Nederland. Onze congressen en opleidingen zijn drukbezocht. Op veel markten is Rendement zelfs marktleider.

De juiste doelgroep binnen bereik
Met informatie die loont is Rendement dé kennispartner van zakelijk Nederland en daarmee ook een interessante partij voor adverteerders en sponsors. Een greep uit de mogelijkheden vindt u op de pagina Adverteren.